Boekhouding

Boekhouding bij CBL

 • Inkomstenbelasting

  CBL is gespecialiseerd in belastingadvisering voor het het midden- en kleinbedrijf en voor particulieren in voornamelijk de provincie Limburg. Natuurlijk kan u als ondernemer uit andere provincies dan Limburg ook gewoon onctatc opnemen. Het verzorgen van een aangifte inkomstenbelasting is meer dan het invoeren van de aanwezige cijfers. Door een gedegen kennis van de belastingwetgeving en het volgen van de laatste ontwikkelingen wordt uw aangifte optimaal verzorgd. Ook nemen wij u diverse werkzaamheden en correspondentie met de belastingdienst uit handen en zijn wij tevens een vraagbaak voor al uw fiscale vragen.

 • Verzorgen van alle aangiften

  CBL verzorgt voor de opgave van: omzetbelasting, loonheffing, inkomstenbelasting, successie en overige (complexe) aangiften.

 • Adviseren in bedrijfsvoering

  CBL is net als u een ondernemer (uit Limburg) die weet wat zijn clientele van hem verwacht. CBL helpt u graag om binnen het duistere fiscale bos het voor u of voor uw onderneming juiste fiscale pad te kiezen. Daarbij kiest CBL voor duidelijke antwoorden.

 • Advies voor startende ondernemers

  Een eigen bedrijf. De droom van velen. Maar bij de start van een eigen bedrijf komt u voor veel praktische vragen te staan. Dan is professioneel advies belangrijk om teleurstellingen te voorkomen. CBL heeft op dit gebied ervaring om u te helpen bij het volgen van de juiste koers. Als startende is het belangrijk uw (financiële) administratie op orde te hebben. CBL zorgt dat alles tip top in orde is zodat u alle aandacht en tijd kunt richtenop de bedrijfsvoering en de juiste beslissing neemt tot investering in productiemiddelen, bedrijsinventaris, wagenpark en personeel. Daarnaast verzorgen wij voor u als (startende) ondernemer alle benodigde formulieren en belastingaangiften. Startende ondernemer,vergeet niet uw fiscale zaken goed te regelen!

Contactgegevens Op het tijdstip naar keuze! Dat is onze eerste taak voor u.